10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Președintele PMP Teleorman Doru Coliu și Constantin Stăvărache deschid listele pentru Teleorman la Camera Deputaților și Senat

Sănătate

Consiliul Național al PMP a ratificat prin votul exprimat propunerile nominale înscrise pe listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților.

Așadar, Constantin Stăvărache la Senat și Doru Coliu la Camera Deputaților, deschid listele de candidați ai PMP pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Doru Coliu: „Îmi permit să reliefez că pentru mine este o onoare deosebită și mulțumesc celor care și-au păstrat nealterată încrederea, oferindu-mi șansa de a-mi promova proiectele ambițioase legate de județul Teleorman, în cazul în care voi obține încă un mandat de deputat.
În ceea ce îl privește pe colegul meu, Constantin Stăvărache sunt convins că d-sa își va aduce un aport consistent pentru realizarea unui scor cât mai bun în acest județ și că va obține mandatul de parlamentar. Dincolo de mulțumiri rămâne atașamentul meu pentru linia politică a partidului și dorința expresă de a confirma increderea investită!”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole