10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Primăria Alexandria – Obligativitatea înregistrării în baza de date a sistemului de garanție-returnare pentruproducătorii/ importatorii și comercianții de băuturi (apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase) până la data de 28 februarie 2023

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria aduce la cunoștință producătorilor/ importatorilor și comercianților de băuturi (apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase), în conformitate cu prevederile H.G.R. nr. 1074/2001 privind stabilirea sistemului de garanție-returnare pentru ambalajele primare nereutilizabile, faptul că au obligația să se înregistreze online, pe site-ul www.returosgr.ro, în baza de date a Sistemului de Garanţie-Returnare (SGR), până la data de 28 februarie 2023.

Nerespectarea obligației privind înregistrarea online, în termenul limită stabilit prin legislație, poate fi sancționată de Garda Națională de Mediu cu o amendă cuprinsă între 20.000 și 40.000 de lei.

         Toate materialele informative privind înregistrarea producătorilor/ importatorilor și comercianților de băuturi în platforma S.G.R. pot fi descărcate accesând link-ul: http://files.opera-clima.ro/s/iXSzNtYeaPTqWxZ sau apelând numărul de call center – 021 207 00 09, număr cu tarif normal apelabil din orice rețea, disponibil de luni-vineri între orele 09:00 – 18:00, cu excepția sărbătorilor legale.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole