14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Şcoală de şoferi GRATUITĂ pentru tinerii fără posibilităţi, din judeţul Teleorman. 23 ianuarie 2021, termenul limită de înscriere

Sănătate

MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate au anunţat cea de-a şasea ediţie a programului „Permis pentru viitor”, prin care acoperă costurile obţinerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate. Termenul de depunere a solicitărilor de finanţare este 23 ianuarie 2021. De la începutul acestui program, 80 de tineri au finalizat cu succes cursurile, iar alţi 71 de beneficiari continuă studiile sau sunt programaţi pentru examen.
Programul „Permis pentru viitor”, organizat de Fundaţia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziţie de MOL România, a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obţinerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiţie sau poate fi un avantaj în obţinerea unui loc de muncă sau în menţinerea şi extinderea atribuţiilor de serviciu existente.
Persoanele eligibile pentru finanţare sunt tinerii cu vârsta între 17 şi 25 de ani care doresc să obţină permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze şi tramvaie. Solicitările de finanţare pot fi transmise online sau prin poştă până la data de 23 ianuarie 2021.
De la începutul acestui program, 80 de tineri au finalizat cu succes cursurile: 69 au obţinut permis de categoria B, 8 categoria C, o tânără are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tânăr a luat examenul pentru categoria B96 (ce permite suma MMA autoturism + rulotă/remorcă până la limita de 4.250 kg), şi un tânăr are permis pentru tractoare agricole. Alţi 71 de beneficiari continuă studiile sau sunt programaţi pentru examen.
Formularul de înscriere şi alte detalii se găsesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro şi www.molromania.ro.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole