14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Breaking News: Adelina Sfăt a devenit noul președinte al PNL Roșiorii de Vede!

Sănătate

Astazi, Organizatia PNL Rosiorii de Vede si-a ales noul presedinte. Pe lista de candidati pentru aceasta functie au figurat consilierul local Doru Ciofalcă si Adelina Sfăt, fost consilier local PNL, actualmente purtator de cuvant la Institutia prefectului.
Daca pana astazi, atat lumea politica, dar si media il dadeau pe Doru Ciofalca castigator, sustinut, se spune si de conducerea judeteana a PNL, la votul membrilor, lucrurile au iesit altfel. Mai precis, Adelina Sfăt a castigat mandatul de presedinte ca urmare a celor 76 de voturi primite de la membri de partid. Contracandidatul Adelinei Sfăt, Doru Ciofalca, a obtinut doar 37 de voturi.
Procedura de vot, a debutat cu un scandal in toata regula. O parte dintre membrii PNL Rosiorii de Vede, 10 la numar, nu au putut vota, pe motiv că nu și-au achitat cotizația.
Fostul presedinte PNL Rosiorii de Vede, Alexandru Iliescu, solidar cu cei vaduviti de dreptul de a vota, a acuzat-o pe presedinta interimara a organizatiei, Raluca Fedelesi si pe trezorierul partidului, ca ar fi in spatele acestei masinatiuni, cu scopul de a favoriza pe unul dintre candidati.
Revenind la deznodamantul de astazi din sanul Organizatiei rosiorene a liberalilor, putem spune ca Adelina Sfăt este prima femeie care a ajuns presedinte la PNL Rosiori.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole