14.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

PSD nu susține un guvern minoritar! PSD își asumă guvernarea în totalitate, DUPĂ ANTICIPATE – Adrian Gâdea

Sănătate

În acest moment, România se află într-o criză profundă și nu poate funcționa cu un guvern minoritar. De aceea PSD nici nu susține un guvern minoritar PNL sau USR, nici nu propune un premier care să formeze un guvern PSD minoritar. Până la organizarea alegerilor anticipate, soluția este un Guvern provizoriu format din specialiști, pe baza unui ACORD politic. Acest guvern provizoriu trebuie să aplice urgent cele 10 măsuri PSD.

Anticipatele se pot organiza la primăvară, dar până atunci țara trebuie condusă de un guvern cu PUTERI depline, format din specialiști care să fie susținuți de o largă majoritate în Parlament, formată pe baza unui acord politic, mediat de președinte. Guvernul demis a înregistrat eșecuri catastrofale pe toate planurile: prețurile la facturi au explodat, nu au făcut nimic pentru prevenirea valului 4, au eșuat cu vaccinarea, au distrus economia, s-au certat cu USR în Coaliție și au creat o criză politică de proporții. Această catastrofă trebuia să înceteze. De aceea s-a votat moțiunea, pentru a pune capăt cauzelor care au produs aceste crize.

Până la instalarea unui Guvern, PSD a pregătit mai multe legi urgente pentru cetățeni care pot fi trecute prin Parlament. Realitatea a arătat că dacă se vrea, legile bune și necesare pentru cetățeni pot trece repede prin Parlament (ex. Legea consumatorului vulnerabil, Legea carantinei etc.).

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole