14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

La Alexandria, se joacă derby-ul seriei a 6-a. CSM Alexandria – Obiectiv, victoria!

Sănătate

Maine, debuteaza partidele contand pentru etapa a 9-a (ultima) a turului Ligii a 3-a fotbalistice. Pe stadionul CSS Peco din Alexandria fotbalistii lui Bebe Albeanu intalnesc liderul la zi Viitorul Daiesti. O partida dificila pentru teleormaneni prin prisma faptului ca echipa valceana vine cu gandul obtinerii celor trei puncte puse in joc si pastrarea pozitiei de lider in fata contracandidatei la promovarea in Liga a 2-a, CSM Slatina.

Echipa noastra vine dupa un semiesec inregistrat in etapa precedenta la Potcoava (1-1) si pentru a nu pierde plutonul celor trei (Viitorul Daesti, CSM Slatina, Sporting Rosiori) va trebui sa castige acest joc. La randul sau, Sporting Rosiori, se deplaseaza Sambata la Horezu unde respectandu-si blazonul de echipa valoroasa a seriei va trebui sa castige partida cu Flacara Horezu. Si aceasta partida este dificila deoarece valcenii sunt in „foame de puncte” si vor face tot posibilul sa obtina punctele puse in joc pentru a evada la jumatatea clasamentului.

Concluzionand, vom avea parte de o etapa interesanta care prin prisma rezultatelor inregistrate in partidele programate maine si poimaine, va produce schimbari esentiale in clasament.

Dar iata care sunt partidele programate in etapa a 9-a:

CSM Slatina – Universitatea Craiova2

ACSO Filiasi – Petrolul Potcoava

Minerul Costesti – Vedita Colonesti

CSM Alexandria – Viitorul Daesti

Flacara Horezu – Sporting Rosiori

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole