12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 30, 2024

Rezultatele înregistrate astăzi în liga a 3-a ajută Sporting Roșiori. Vor reuși să profite roșiorenii de conjunctura favorabilă?…

Sănătate

Asa cum anuntat in avancronica etapei a 13-a, astazi s-au disputat trei partide extrem de importante si atractive pentru stabilirea ierarhiei clasamentului la final de sezon. Drept urmare, la Slatina si Colonesti s-au intalnit primele patru echipe din clasament, in doua derby-uri extrem de importante. Pe stadionul „1 Mai” din Slatina echipa locala si-a respectat statutul de echipa favorita in intalnirea cu CSM Alexandria, ocupanta locului trei in clasament. Daca dupa primele 45 de minute de joc, teleormanenii s-au aflat la egalitate cu oltenii pe tabela de marcaj (1-1), in partea a doua a jocului slatinenii s-au impus cu scorul de 3-1.

Liderul la zi, Viitorul Daesti, a obtinut cele trei puncte puse in joc in intalnirea programata la Colonesti cu ocupanta locului patru in clasament, Vedita Colonesti. Scor final 1-2.

In cea de-a treia partida sustinuta astazi, juvetii de la U Craiova2 s-au vazut invinsi la finalul partidei de Petrolul Potcoava cu scorul de 2-3.

Urmare a acestor rezultate, beneficiara este ocupanta locului cinci, Sporting Rosiori, care se deplaseaza maine in Valcea, unde va intalni echipa de pe ultimul loc clasament, Minerul Costesti. Logic este ca rosiorenii sa castige aceasta partida si, implicit, sa acumuleze 19 puncte, tot atatea cat inregistreaza si Vedita Colonesti. Ca urmare a faptului ca Sporting sta mai bine atat la golaveraj, dar si la rezultate directe in fata echipei oltene, cu o victorie maine ar acupa locul patru in clasament la egalitate de puncte cu Colonesti. Dupa cum se stie, locul patru este ultimul din clasament care „prinde” playoff-ul la final de sezon si inca un argument in favoarea rosiorenilor: Sambata viitoare urmeaza partida directa la Rosiori, intre Sporting Rosiori si Vedita Colonasti. Cu trei puncte castigate in meciul direct, rosiorenii isi securizeaza pozitia a patra in clasament, care le da dreptul sa participe in playoff-ul competitiei. Vor reusi maine rosiorenii sa profite?… Asta este intrebarea.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole