12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Legea sabiei la Tatarastii de Sus

Sănătate

Daca in alte zone geaografice ale patriei conationalii nostrii  se iau la intrecere ca : cel mai bun gospodar, cel mai harnic om al satului, sau cel mai priceput mester, in Teleorman lucrurile stau cu totul altfel. De exempu la Tatarastii de Sus, barosanul este cel cu cele mai multe ,,căși pe o stradă”. Iar daca omul nu ajunge sa isi implineasca visul, si mai are si concurenta, apeleaza la legea sabiei. Pe la inceputul lunii iulie, linistea satului se pare ca a fost deranjata de zarva creata de doua gasti dispuse sa investeasca in imobiliare. Motivul…cine are dreptul sa controleze si sa cumpere o ulita intraga. Asa ca grupurile de certareti nu au vrut sa cedeze nici o palma din glie, si s-au incaierat cu ce aveau la indemana. Si asa a inceput razboiul. Fiecare dadea cu ce avea. Ba cu parul, mai cu pumnul, dar castig de cauza a avut cel cu palosul. Asa zisul investitor, inarmat cu o sabie pe masura statutului sau, i-a aplicat concurentei o lovitura in crestet ca sa il tina minte.
Cum era de asteptat polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Gălăteni au ajuns la fata locului, si au dispus măsura reținerii față de șase bărbaț, cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani. Ei sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe raza localității.
In acest moment continua  cercetarile, față de persoanele implicate în scandal si a fost luată măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole