13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Dr. Valentina Robu, manager interimar Spitalul Caritas, Rosiorii de Vede:” Exista, din pacate, o tendinta de crestere a numarului de infectati cu Covid-19!!”

Sănătate


Managerul interimar al Spitalului municipal Caritas din Rosiorii de Vede, spital suport Covid-19, dr. Valentina Robu, ne-a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca, din pacate, „exista o tendinta de crestere de imbolnaviri cu Covid-19.” Mai mult, dr. Robu, a tinut sa precizeze ca in acest moment, la unitatea spitaliceasca din Rosiorii de Vede sunt internati un numar de 28 de pacienti, 20 confirmati cu Covid si 8 astepta rezultatele testelor. In ultimele 24 de ore, la spitalul Caritas, au fost internati 4 pacienti diagnosticati cu acest virus, dintre care unul in stare grava transportat in cursul zilei de astazi la Spitalul Covid Craiova pentru ca necesita suport respirator.
Un lucru imbucurator este faptul ca Ambulatoriul Spitalului municipal „Caritas” si-a deschis de o saptamana  usile cabinetelor pentru consultatii si tratament. In principal sunt consultati bolnavii cronici, dar si cei care necesita consultatii de specialitate sunt primiti pentru investigatii si tratament de specialitate. Evident, intrarea in Ambulatoriu si cabinete de specialitate facandu-se cu asigurarea masurilor de siguranta impuse de situatia de pandemie in care ne aflam.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole