10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Se lucreaza intens pe DN 51, intre Izvoarele si Zimnicea

Sănătate

Cei care vor circula pe drumul național între Zimnicea şi comuna Izvoarele, vor avea parte în perioada următoare de o serie de restricții de circulație. Pe acest traseu se desfășoară o serie de lucrări de reparații la DN 51. Lucrările sunt de anvergură, iar constructorii vor face totul pentru a se încadra în termenul prevăzut pentru execuție ce se intainde pe o durata a trei saptamani. Pe cei 12 km unde se lucreaza, existau fisuri în stratul asfaltic, si nu se mai putea circula în condiții optime. Tronsonul care face legătură între comuna Izvoarele și orașul Zimnicea, se realizeaza cu fonduri de la DRDP Teleorman si se afla intr-un amplu proiect de modernizare ce cuprinde mai multe drumuri din judetul Teleorman. Secretarul de stat Cristi Barbu și senatorul Eugen Pîrvulescu au girat pentru demararea acestor lucrari si nu au ezitat sa fie prezenti pe santier, sa supervizeze proiectul de asfaltare si modernizare a drumului.
Secretarul de stat a mai spus ca, in curand, echipamentele de lucrul se vor muta pe drumul E70, pe tronsonul Alexndria-Bucuresti.
“Așa cum am anunțat în conferința de presă, de acum câteva zile, mai multe drumuri din Teleorman vor intra într-o reabilitare totală. Am început cu acest tronson, din cauza faptului că, de ani buni de zile, aici nu s-au mai efectuat reparații, iar drumul a devenit un adevărat coșmar pentru participanții la trafic. Din discuțiile purtate cu reprezentanții SDN, porțiunea respectivă va fi finalizată în jurul datei de 10 august, iar de la jumătatea lunii viitoare, vor demara lucrările pe E70, Alexandria- București”, a declarat secretarul de stat Cristi Barbu.
Alaturi de demnitarul de la Guvern, senatorul Eugen Pirvulescu a dat asigurari ca investitiile in judetul Teleorman nu se vor opri aici.
“ Acest drum pe care unii doar s-au făcut că îl modernizează, de acum va deveni practicabil iar șoferii se vor simți în siguranță. În perioada imediat următoare vor fi și alte investiții în Teleorman”.
Constructorii au dat asigurări că își vor face organizările de șantier și vor lucra în așa fel încât să nu încurce prea mult traficul.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole