10.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

PNL Teleorman „inregimenteaza” fosti parlamentari ai PSD si fosti primari social-democrati declarati incompatibili de ANI!…

Sănătate

…Si iese cu ei in lupta electorala. Cel putin, asa ne-a fost transmis pe „surse” din interiorul PNL Teleorman. Conform surselor noastre, numerosi liberali cu state vechi in acest partid, se declara nemultumiti fata de aducerea in PNL a fostului deputat social-democrat de la Turnu Magurele, Adrian Simionescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, despre care presa a tot „povestit” in timp ce Simionescu facea naveta intre Turnu Magurele si sediul DNA Bucuresti. De asemenea, liberalii i-au „reevaluat” politic pe fostii primari de la Tatarastii de Jos, Marian Patrascu si de la Balaci, Ilie Calota, un alt apropiat al lui Liviu Dragnea, declarati de ANI incompatibili si indepartati de pe scaunul de primar. Cu aceste nume PNL Teleorman va iesi in campania electorala in demersul de a obtine fotoliile de primari in cele doua localitati. La vremuri noi, tot noi, dar curatati la „Nufarul politic”.
Mai nou, se spune ca si
actualul vice PSD de la Necsesti, fost presedinte al social-demicratilor in aceasta localitate, ar fi trecut la liberali si isi va incerca norocul la alegerile din septembrie pentru functia de edil-sef. No comment!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole