5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Marian Mina, presedintele Consiliului judetean Giurgiu:” Nu este o intamplare ca mai multi sefi de deconcentrate cat si insepctorul sef de la ISU au Covid-19. Vinovata pentru acest fapt este doamna prefect Aneta Matei!”

Sănătate

Scandal mare la Giurgiu in jurul infectarii cu Covid -19 a sefului ISU Giurgiu, lt.-col. Radu Covaci. Presa locala din Giurgiu afirma ca inspectorul sef s-ar fi  contaminat cu coronavirus in urma cu o saptamana. Dupa aparitia simptomelor, colonelul Covaci a informat-o pe prefecta Aneta Matei de acest aspect, precizand ca nu vine in Comitetul judetean pentru Situatii Speciale de Urgenta pentru a nu transmite virusul si altor colegi.
Cu toate acestea, colonelul Covaci a fost chemat la Prefectura, pentru a gestiona starea de criza creata de introducerea satului Cartojani in carantina.
Pe aceasta tema, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu si presedinte PSD Giurgiu, Marian Mina a declarat:” Vinovata de faptul ca numerosi sefi de deconcentrate sunt contaminati cu Covid este doamna prefect Aneta Matei care, in loc sa restranga sedintele si intalnirile in prefectura in aceasta perioada de pandemie, ii cheama toata ziua prin sedinte si nici nu le impune sa poarte masca de protectie. Am vazut chiar eu o astfel de intrunire in urma cu cateva zile cand nici un director de deconcentrata nu purta masca de protectie in sedinta cu doamna Matei. Asa s-a intamplat si cu inspectorul sef de la ISU, domnul colonel Covaci. Acesta a luat virusul din teren si, cu toate ca a anuntat conducerea prefecturii, doamna prefect la chemat la munca si nu la lasat sa stea in izolare.” Daca domnul Mina cunostea aceste aspecte , ne intrebam de ce pana acum nu a luat atitudine , ba chiar ne anunta ca a participat la sedinte fara a purta masca ?…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole