17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Scandal la Roșiorii de Vede. Patru tineri au ajuns în arestul poliției.

Sănătate

Conflict spontan între ţiganii din Roşiorii de Vede. Luni seara, în jurul orei 18.00, forţele de ordine au fost solicitate să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat între mai multe persoane, în zona strandului din municipiu. La faţa locului au ajuns poliţiştii şi ofiţeri din trupele speciale, acţiunea fiind coordonată de către comisarul- şef Alin Ghene, şeful Poliţiei din Roşiorii de Vede.
Din primele informaţii, patru ţigani cu vârsta cuprinsă între 17 şi 20 de ani, toţi din municipiu, au fost reţinuţi de oamenii legii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, şi băgaţi în arestul poliţiei. Aceştia au fost duşi în faţa magistratului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Roşiori, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Potrivit declaraţiei martorilor, după ce ţigănuşii au consumat o cantitate considerabilă de alcool, s-a umflat tărâţa-n ei. De la înjurături şi până la bătaie, nu a mai fost decât un pas. Unul dintre agresori, a fost tăiat cu un ciob de la o sticlă, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Rănile sunt superficiale iar starea lui de sănătate este una bună. În cursul serii, la poarta unităţii spitaliceşti din municipiul reşedinţă de judeţ şi-au făcut apariţia zeci de ţigani. Preventiv, în zonă au fost dislocate mai multe echipaje de intervenţie şi nu au fost înregistrate incidente.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole