7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Cârciumaru Valerică, primar Roșiorii de Vede:”Estimăm că demararea lucrărilor de modernizare a stadionului municipal să înceapă în a doua decadă a anului viitor”.

Sănătate

Anul trecut, municipalitatea rosioreana a depus la CNI un amplu proiect care vizeaza modernizarea stadionului Municipal-ROVA. Acest proiect prevede printre altele: inlocuire gazon pe terenul central, pista tartan pentru atletism, imprejmuire interioara si exterioara a bazei sportive, nocturna, demolarea tribunei 1 dinspre strada Relublicii si construirea alteia noi, consolidarea tribunei stadionului dinspre strada Malurescu, modernizare si extindere spatii cazare si cantonament, construirea a doua terenuri e tenis de camp pe teren sintetic si a unui teren de antrenament pentru echipa Sporting etc.
Pe tema stadiului acestui proiect amplu, am stat de vorba cu primarul Carciumaru Valerica. Acesta ne-a declarat:”Proiectul este depus la CNI care a desemnat proiectantul lucrarii. Reprezentantii proiectantului au venit la Rosiori si au executatat masuratorile DALI. Pot sa declar ca proiectul este pe lista de sinteza a CNI si asteptam sa isi urmeze pasii in ceea ce priveste stabilire proiectului, executarea licitatiei si executantul lucrarii. In ce ma priveste, cel mai optimist termen de inceperea lucrarilor il vad in a doua decada a anului viitor.”, a tinut sa precizeze primarul municipiului Rosiorii de Vede, Carciumaru Valerica.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole