9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Samuel Calotă:” Avem o echipă valoroasă care va face politică pentru electorat”

Sănătate

In cadrul traditionalei conferinte de presa suntinuta saptamanal, presedintele ALDE Teleorman, Samuel Calota a continuat prezentarea candiatilor acestei formatiuni politice in localitatile rurale din judetul Teleorman. Alaturi de liderul ALDE s-a aflat si presedintele organizatiei municiape Rosiorii de Vede, Vergiliu Cocosila. Samuel Calota a deschis conferinta punctand cu nemultumire faptul ca, „anumite partide continua racolarile de candidati, ceea ce nu face bine exercitiului democratic”. „PNL isi justifica gestul de a racola primari PSD prin aceea ca si social-democratii au procedat la fel prin celebra Ordonanta de Guvern” a precizat Samuel Calota care a salutat mesajul lui Klaus Iohhanis care s-a aratat dusman al migrarii politice, ” dar nu a continuat sa ceara PNL sa inceteze cu aceste metode”, a subliniat liderul ALDE.
Cu ocazia acestei conferinte de presa, presedintele ALDE i-a prezentat pe candidatii la functia de primar in comunele: Scurtu Mare – dr. Marin Badea, Buzescu – Catalin Catruna, Salcia – Florin Dane, Draganesti Vlasca – Gheorghe Manea, Zambreasca – Alexandru Stuparu, Lunca – Cornel Varza si Tatarastii de Jos- Paul Serban. La randul sau, vicepresedintele ALDE si candidat la functia de primar in municipiul Rosiorii de Vede, Vergiliu Cocosila, a tinut sa sintetizeze:” Noi nu mai stim cu cine ne luptam in aceste alegeri locale. Cu PSD sau cu PNL? Eu consider ca ne luptam cu PSD-PNL, ca tot fura candidati unuii de la alti. Eu candidez intr-un oras sarac Rosiorii de Vede unde nici PSD si nici PNL nu promoveaza in aceasta campanie programe pentru batrani, copii, oameni cu reale probleme. Pe ei ii preocupa cine este mai vinovat dintre ei pentru mortii existenti in urma acestui pacatos virus, SARS CoV-2!”.
La final, presedintele ALDE Teleorman, Samuel Calota, a anuntat presa ca saptamana viitoare in cadrul conferintei de presa, va face cunoscute listele cu candidatii ALDE la Consiliile locale, primari si Consiliul judetean.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole