5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Constantin Miruță, manager sportiv CSM Alexandria:” Obiectivul nostru este clasarea în primele locuri ale clasamentului”

Sănătate

Echipa teleormaneana de Liga a 3-a, CSM Alexandria s-a miscat bine pe piata transferurilor, pentru a atinge un obiectiv indraznet la finele sezonului fotbalistic care, teoretic, va incepe in cursul lunii septembrie. Am spus teoretic, intrucat acum cu pandemia de coronavirus, nu se stie ce decizii se vor lua de FRF cu privire la desfasurarea competitiei fotbalistice. Pentru a afla noutatile din lotul alexandrenilor, am stat de vorba cu managerul sportiv Constantin Miruta, csre ne-a declarat:” Noi zicem ca am constituit un lot puternic si omogen din punct de vedere valoric. Echipa are si nu nou antrenor, in persoana lui Laurentiu Dinita, fostul jucator al Stelei. Atmosfera este una buna in sanul echipei si vedem perfect realizabil obiectivul propus, acela de a ocupa la finalul campionatului un loc in primele 5-6 pozitii in clasament. Este posibil sa ne gasiti la finalul sezonului pe pidium. In acest sens, am transferat pana in prezent un numar de 5 fotbalisti si vom aduce pana la finalul perioadei de transferari inca 2 jucatori”.
Iata care este lotul echipei CSM Alexandria: Florin Olteanu, Iosif Cristici, Robert Apostol-portari, Eduard Sarbu,Cosmin Ciocoteala, Cornel Suciu (U Craiova 1948), Ovidiu Gheorghe, Robert Lupoaica ( CSM 2 Alexandria), Florin Mohora, Razvan Dragomir (ACS Steagu Rosu Brasov)- fundasi. Viorel Valcica, Antonio Popa, Ionut Olteanu (Flacara Horezu), Marius Mitran, Catalin Descultu, Leonard Manole, Flavius Julea, Robert Tudor (U Craiova 1948), Gabriel Descultu, Mario Ioana- mijlocasi. Cosmin Neagu si Marius Matei sunt atacantii celor de la Alexandria. Stafful tehnic este format din: Laurentiu Dinita-antrenor principal, Sorin Albeanu-antrenor secund, Cristian Parjolea-antrenor secund, Marian Ioana-antrenor cu portarii, Marius Predoi-Kinototerapeut, Constantin Miruta-magager sportiv.
Dupa cum se stie, promovarea in liga a 3-a a echipei armatei Steaua, a suscitat numeroase intrebari privind repartitia acestei echipe in aceeasi grupa competitionala cu FCSB sau, dimpotriva. Evident, FRF va decide daca lasa „lupta” directa intre cele doua formatii sau, pentru a evita eventuale conflicte le va distribui in serii diferite. In acest sens, l-am provocat si pe managerul celor de la Alexandria sa ne spuna cum vede el problema:” Din punctul meu de vedere, cred ca FRF va evita lupta directa intre cele doua formatii, care nu se reduce la intalnirea din teren, pentru ca in joc sunt multe orgolii si ambitii si dincolo de gazonul verde. Drept urmare, inclin sa cred ca vor fi tepartizate in serii diferite si cu siguranta vom avea una dintre Steaua la noi in serie. Eu zic ca vom avea Steaua Armatei. Vom vedea!…”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole