13.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei și ISU Teleorman au donat plasmă după ce s-au vindecat de Covid-19

Sănătate

Este vorba despre mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman si sublocotenent Cristian Adrian Radut, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Teleorman.
Timpul petrecut în spital i-a convins pe acestia să răspundă pozitiv solicitării venite de la Centrul de Transfuzii Sanguine Teleorman, iar astăzi au mers să doneze plasmă convalescentă.

„Acum, când întreaga omenire trece prin momente de grea încercare, este nevoie să fim solidari și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie.
Sunt oameni care au nevoie urgentă de transfuzii cu plasmă de la pacienții vindecați de COVID19, care au dezvoltat anticorpi.
Suntem aproximativ 31 000 de pacienți care am învins această boală. Dintre noi, doar 500 sunt cei care au donat plasmă. Enorm de puțini, zic eu!
Cât am fost în spital am avut multe gânduri, dar cel mai mult m-am gândit la familia mea. Dacă vreunul dintre noi ar fi avut nevoie de plasmă, ar fi fost cineva dispus să doneze?

Astazi am fost să donez și eu, alături de colegul si prietenul meu, Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman” a declarat sublocotement Cristian Radut.
Cei doi au declarat ca sunt bucurosi că au putut să ajute, gândul că plasma prelevată poate salva viața altor semeni.
Pe această cale, cei doi au adresat un îndemn de solidaritate pentru toți cei care s-au vindecat de această boală să meargă să doneze plasmă.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole