10.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Tribunalul Teleorman a decis că primarul PSD din Scrioaștea, Șefu Marian, poate candida pentru un nou mandat!

Sănătate

Șefu Marian, actualul primar al comunei Scrioaștea, are dreptul să candideze pentru un nou mandat. Decizia Tribunalului Teleorman este definitivă și anulează hotărârea magistratului de la Judecătoria Roșiorii de Vede care, cu numai o zi în urmă, a respins candidatura “intimatului Șefu Marian“, la primăria din localitatea Scrioaștea.

“Anulează Hotărârea nr. 6/18.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 73 Scrioaştea şi, în consecinţă, respinge candidatura intimatului Şefu Marian la funcţia de primar . Anulează în parte Hotărârea nr. 7/18.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 73 şi, în consecinţă, respinge candidatura intimatului Şefu Marian la funcţia de consilier local pentru Consiliul Local . Cu drept de apel în 24 de ore de la pronunţare la instanţa ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul Teleorman, sub sancţiunea nulităţii. Potrivit art. 54, alin. 5 din Legea 115/2015, prezenta hotărâre nu se comunică. În baza art. 54, alin. 8 din Legea nr. 115/2015 , la rămânerea definitivă a hotărârii, dispune aducerea acesteia de îndată la cunoştiinţă Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 73 , în vederea definitivării candidaturilor. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 19 august 2020, ora 13,40”, se arată în soluția dată de judecătoria Roșiorii.

Vineri, 21 august, pe aceeași speță, fără ca la dosar să fie depuse alte înscrisuri, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis apelul și au schimbat în tot sentinţa apelată, în sensul că “respinge, ca neîntemeiate, contestațiile formulate”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole