6.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Un bătrân și fără minte s-a urcat beat criță la volan. Avea permisul de conducere suspendat tot din cauza alcoolului!

Sănătate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și având permisul de conducere suspendat în cazul unui bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul București, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada București din localitate, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
La data de 23 august a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier fără victime omenești, pe strada București din localitate. La fața locului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul București, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Procedându-se la verificarea acestuia în bazele de date ale poliției a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Acesta fusese depistat de către polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov, în jurul orei 20:00, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Buzescu, aflându-se sub influența alcoolului (rezultatul testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole