11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Acordarea diplomelor de merit pentru voluntarii din perioada stării de urgență și de alertă

Sănătate

Joi 27 august 2020, Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a participat la festivitatea de decernare a diplomelor de merit pentru voluntarii care au sprijinit în mod activ toate acțiunile organizate de Primăria Municipiului Alexandria, atât în perioada stării de urgență, cât și pe perioada stării de alertă, ori de câte ori a fost solicitat sprijinul acestora pentru cei aflați izolați la domiciliu.
Au fost acordate 16 diplome de merit și câte un buchet de flori voluntarilor care au demonstrat că sunt alături de cetățenii Alexandriei și au sprijinit în mod activ acțiunile demarate de Primăria Municipiului Alexandria în perioada pandemiei, indiferent de riscurile la care puteau fi supuși, din cauza gradului ridicat de infestare cu SARS CoV-2.

„Am trait și trăim vremuri complicate. Ne aducem aminte de starea de urgență, foarte multă teamă justificată, emoții și nu pozitive, iar dumneavoastră ați dat dovadă de curaj, dar mai ales de dragoste față de oameni. Nu spun cuvinte mari, vă asigur că sunt extrem de emoționat uitându-mă la dumneavoastră, apreciez ceea ce ați facut pentru comunitate (…), iar pentru faptul că dumneavoastră ați dorit să sprijiniți acțiuni/activități care puteau prezenta un pericol, un grad ridicat de contaminare, nu am cuvinte să exprim recunoștința și prețuirea (…) Dumneavoastră ați demonstrat că aveți suflet și ați transferat această stare de spirit la foarte mulți oameni”

A declarat Primarul Victor Drăgușin în cadrul ședinței festive.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole