11 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Sporting Roșiori, victorie categorică și de moral la Giurgiu

Sănătate

Miercuri, pe stadionul Dunarea din Giurgiu, s-a disputat partida de Cupa Romaniei dintre echipa de liga a 4-a Dunarea Giurgiu si Sporting Rosiori. Partida a debutat cu dominarea teritoriala a gazdelor, care si-au creat doua ocazii bune de a marca. Cea de-a doua s-a si concretizat pe tabela de marcaj prin Ad. Todoroiu, care l-a invins cu un sut sec de la circa 8-9 metri pe portarul Cristea. Pana la pauza, Sporting a echilibrat jocul si si-a creat mai multe ocazii clare ratate cu seninatate. Golul egalizator vine in minutul 44, autor Florin Radu. Dupa primul mitan, scorul arata egal pe tabela de marcaj, 1-1.
Cea de-a doua repriza a fost totala la discretia echipei teleormanene care a marcat inca 6 goluri prin Florin Radu, Vintila(2), Eana, Ciobanu si Ciochina in minutul 90, pentru un sec 1-7.
Victoria de la Giurgiu, una categorica si, evident de moral pentru elevii antrenorului Romulus Ciobanu, care sambata intalnesc pe teren propriu, in cadrul rundei 1 a ligii a 3-a fotbalistice pe Unirea Bascov.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole