8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Dotare mai bună, siguranță sporită

Sănătate

Începând de vineri, 11 septembrie, în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au intrat primele patru autospeciale noi, marca Dacia Logan cu noul design al autoturismelor Jandarmeriei Române, ca primă parte a programului derulat de Ministerul Afacerilor Interne pentru reînnoirea parcurilor auto din structurile subordonate.
Achizițiile se fac în etape conform unui contract care a fost încheiat la nivel național, iar primul lot a venit vineri. 
Noile autoturisme sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice și vizuale, și sunt colantate diferit față de modelele vechi, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei „Lege și Ordine”.
Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu care, cu această ocazie, a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor.

Biroul de presa al Jandarmeriei Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole