15.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 22, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Primaria Turnu Măgurele a avizat obiectivul de investiții „Creare Centru de Tineret și amenajare grădină publică adiacentă acestuia”

Sănătate

Primăria municipiului Turnu Măgurele a semnat în data de 14.09.2020 contractul de proiectare și execuție lucrări nr. 19714 pentru realizarea obiectivului de investiții „Creare Centru de Tineret și amenajare grădină publică adiacentă acestuia”.
Prin acest proiect se restaurează fostul sediu al Administrației Financiare, imobilul fiind situat în Calea Dunării, nr. 1.
Valoarea totală a contractului este de 10.816.843,48 lei, inclusiv TVA, iar durata de realizare a acestuia este de 22 de luni.
În imobilul care va fi renovat va funcționa Centrul de Tineret, destinat petrecerii timpul liber într-un mod atractiv, oferindu-se posibilitatea dezvoltării aptitudinilor sociale și îmbunătățirea cunoștințelor în diverse domenii prin realizarea atelierului de educație juridică și economică, club arte, club de dans, bibliotecă digitală, atelier performanță școlară și sală de expoziție permanentă.

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole