16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Cursa de ciclism pe traseul Videle-Tămășești și retur a fost organizată de Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman în parteneriat cu Primăria Orașului Videle, Liceul Teoretic Videle, Școala Gimnazială nr. 1 Videle și Școala Gimnazială nr. 2 Videle

Sănătate

O acțiune asemănătoare s-a desfășurat în parcul din orașul Zimnicea, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Miron Radu Paraschivescu”, aceste avenimente având loc cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității.
În fiecare an, în perioada 16-22 septembrie se desfășoară Săptămâna Europeană a Mobilității (SEM), o campanie anuală privind mobilitatea urbană durabilă, organizată cu sprijinul Comisiei Europene.
Din 2002, Săptămâna Europeană a Mobilității a încercat să îmbunătățească sănătatea publică și calitatea vieții prin promovarea unei mobilități curate și a unui transport urban durabil.
Campania oferă oamenilor șansa de a explora rolul străzilor orașului și de a experimenta soluții practice pentru a aborda provocările urbane, cum ar fi poluarea aerului.
În anul 2020, tema Săptămânii Europene a Mobilității a fost „Mobilitate cu zero emisii pentru toți”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole