13.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman: „Este vremea ca PNL să respecte legile țării și să-i respecte pe pensionari”.

Sănătate

În conferința de presă care a avut loc la sediul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, președintele organizației județene a afirmat că prin amendamentele aduse în Parlament Legii de rectificare bugetară de către parlamentarii PSD, s-a aprobat ca punctul de pensie să fie majorat cu 40%, abrogându-se astfel acel articol care prevedea creșterea cu numai 14%. În acest fel, guvernul este obligat să majoreze pensiile, pentru că „este vremea ca PNL să respecte legile țării și să-i respecte pe pensionari. În Parlamentul României s-a făcut dreptate pentru cei 5 milioane de pensionari”. Deși au existat bani pentru aceste majorări, „aceștia au fost transferați în fondul de rezervă, pentru a fi folosiți ca pușculiță electorală a PNL”.
„Ce a făcut ieri PSD a fost o chestiune corectă, a luat înapoi banii și i-a dat oamenilor, pentru că acei bani (…) sunt banii oamenilor”.
„Sigur, sunt foarte agitați, spunând că deficitul bugetar va fi afectat”, ceea ce nu este adevărat, pentru că „acei bani au fost mutați în interiorul aceluiași buget”. Agitația vine însă de la faptul că actualii guvernanți nu mai au la dispoziție acei bani pentru a-i folosi în campania electorală actuală și pentru cea care va urma pentru asigurarea unor mandate parlamentare, acesta este adevărul.
„Să ne amintim faptul că la începutul anului ni se spunea că aceste pensii vor fi majorate și că sunt sumele necesare (…)”, a continuat președintele PSD Teleorman.
„Rectificarea bugetară de zilele trecute, în urma căreia municipiul Alexandria a primit, spre exemplu, 0 lei, am crezut inițial că a fost o întâmplare. Alexandria 0 lei, localitățile cu primari PSD primind sume foarte mici. Dar mi-am dat seama (…) că nu a fost o simplă întâmplare și că acest lucru face parte dintr-o strategie”, pentru că pe un grup de socializare, susținătorii PNL le spun cetățenilor să nu mai creadă în actualul primar, „pentru că PSD nu va mai primi niciun leu de la actualul guvern”.
Acesta este modul de a acționa al actualilor guvernanți și ai susținătorilor lor: intimidare, minciună și discriminare, ca și când cetățenii, în slujba cărora trebuie să fie aleșii, fie ei locali sau de alt gen, nici nu contează.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole