12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

CSM Alexandria nu „leagă” nimic – CSM Alexandria – „U” Craiova2 1-1

Sănătate

Au marcat: Matei, min. 85/ Burlacu, min. 35

Partida de astazi cu U Craiova2, este inca o dovada a faptului ca echipei alexandrene nu ii „iese” jocul si nu profita de oportunitatile pe care si le creeaza. Meciul dintre CSM Alexandria a debutat cu o usoara dominare a echipei teleormanene, dar usor-usor, oltenii au preluat initiativa controland mijlocul terenului. Astfel, prima repriza, in marea majoritate a timpului, a fost dominata de „U”, care a si reusit sa deschida scorul in minutul 35 prin Burlacu. Acesta l-a invins cu un sut bine plasat din interiorul careului de 16 metri pe portarul nostru Olteanu.
La pauza, Craiova a intrat la vestiare cu avantajul golului marcat, pe tabela de marcaj. In partea a doua, jucatorii de la CSM Alexandria au dominat, au avut si 3 ocazii bune de a marca, dar au ratat si din pozitie unul-la unul cu portarul advers (minutul 73).
In minutul 85, la o actiune pe partea dreapta in directia de atac a echipei alexandrene, Sarbu a centrat in careul oltean si Matei aflat pe faza, a trimis cu capul balonul in poarta Craiovei de la 6-7 metri de la bara a doua, egaland pe tabela de marcaj.
Partida s-a incheiat cu scorul de 1-1, iar alexandrenii vin in etapa viitoare, sambata 3 octombrie, la Rosiorii de Vede, pentru a disputa eternul derby de Teleorman, cu Sporting Rosiori.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole