8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Liderii politici teleormaneni au votat cu încredere într-un viitor mai bun pentru teleormaneni – interviu cu Samuel Calotă și Petre Pârvu

Sănătate

La iesirea de la urne, liderii politicii au declarat ca au votat cu incredere intr-un viitor mai bun pentru Teleorman.

Adrian Gadea, PSD: „Astăzi, am votat cu limpezimea minții și căldura inimii pentru Teleorman! Cred, cu toată puterea cuvântului, în OAMENI și ADEVĂR! Sunt convins că oamenii vor discerne care este drumul corect pentru ei. Am votat așa cum le-am spus teleormănenilor – pentru INVESTIȚII și DEZVOLTARE! Am votat pentru DEMNITATE și RESPECT, împotriva celor care ne umilesc zi de zi! Am votat pentru siguranța unui trai mai bun pentru fiecare teleormănean! Am votat cu respect și dragoste pentru OAMENI!”

Deputat Doru Coliu, presedinte PMP Teleorman: „Am votat pentru schimbare, pentru progresul forței omului simplu! Cu certitudine, mulți dintre teleormăneni vor proceda la fel!”

Samuel Calotă, presedinte ALDE: „Am votat cu speranta ca teleormanenii sa nu mai voteze doar doua partide mari care isi paseaza puterea de la unul la altul. Teleormanenii sa aiba si o alta optiune electorala si sa voteze oameni de incredere care pot face ceva pentru judet!”

Samuel Calotă la vot.

Petre Parvu, primar Zimnicea:” Am votat cu speranta ca voi realiza impreuna cu zimnicenii mei proiectele care le am pe masa de lucru a primarului”.

Interviu cu primarul Petre Parvu la iesirea de la urne.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole