33.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, iulie 15, 2024
spot_img

Acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus

Sănătate

În acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Teleorman împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vor desfășura mai multe acțiuni cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protejare împotriva răspândirii noului coronavirus.

În cadrul acestor acțiuni se vor avea în vedere modul de respectare a prevederilor legale și a măsurilor sanitare. Acțiunile vor fi desfășurate în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, săli de evenimente și în alte zone de interes operativ. Activitatea este importantă, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă, la nivel național au fost raportate creșteri ale numărului persoanelor infectate cu virusul SARS Cov-2.

Reamintim cetățenilor că este interzisă participarea la evenimente private a unui număr mai mare de 50 persoane în spații închise și a unui număr mai mare de 100 de persoane în spații deschise.

Totodată, purtarea măștii de protecție este o măsură obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani și care sunt prezente în zonele aglomerate, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, nr. 14 din 30 iulie 2020.

Biroul de presa al IJJ Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole