13.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Masca obligatorie pe pietonalele din localitățile urbane din județ

Sănătate

În condițiile creșterii zilnice progresive a numărului de persoane din județul Teleorman infectate cu virusul SARS-CoV-2, cu preponderență în anumite zone sau localități, care determină o presiune permanentă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ-teritoriale și a sistemului sanitar, în ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-au dispus următoarele măsuri:

1.1. Organizarea de sărbători religioase este permisă numai cu participarea persoanelor care au domiciliul sau reședința în localitatea unde se desfășoară activitatea, fără participarea persoanelor/pelerinilor din alte localități.

1.2. În intervalul orar 07.00-20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în zonele pietonale din localitățile urbane ale județului, după cum urmează:

In municipiul Alexandria, pe strada Libertății, pe tronsonul cuprins între strada Ion Creangă și strada București;

In municipiul Roșiori de Vede, pe strada Rahovei, pe tronsonul cuprins între strada A. I. Cuza și strada Dunării;

In municipiul Turnu Măgurele, pe bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și strada 1 Mai;

In orașul Videle, pe strada Lipscani, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și șoseaua Giurgiului;

In orașul Zimnicea, pe strada Mihai Viteazul, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Romană.

1.3. Pe o rază de 100 m în jurul unităților/instituțiilor de învățământ din județul Teleorman, în intervalul orar 07.00 – 20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

1.4. Organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) este interzisă între orele 00.00 – 05.00.

Art. 2. Măsurile stabilite anterior prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, altele decât cele modificate prin prezenta hotărâre, rămân în vigoare.

Art. 3. Comitetele locale pentru situații de urgență din județ au obligația de a urmări punerea în aplicare/respectarea măsurilor stabilite prin prezenta hotărâre.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole