23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Pompierii militari teleormaneni, intervenții la 38 de evenimente pentru salvarea vieții

Sănătate

În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul ISU Teleorman au fost solicitați să intervină pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 38 de evenimente.

Echipajele SMURD au intervenit la 17 apeluri, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

De asemenea, s-a intervenit la 4 incendii de vegetație uscată, gunoi menajer și miriști, pe raza localităților Gărăgău, Deparați, Turnu Măgurele și în apropierea DN 52, între Alexandria și Furculești.
Totodata,pompierii au efectuat 8 transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești.
In paralel, au efectuat 6 misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

Pe linia informarii si constientizarii populatiei privind noul Coronavirus, s-au efectuat 3 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2.
Pompierii, împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2 (IPJ, IJJ, DSP și Protecția Consumatorului) au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV 2 în locurile cu aglomerări de persoane din localitățile Roșiorii de Vede, Furculești, Troianul, Beuca, Drăcșenei, Dracea și Alexandria, aplicând 11 sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Reprezentantii ISU Teleorman atrag atenția tuturor persoanelor fizice și juridice că astfel de acțiuni vor continua zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor prin respectarea măsurilor de protecție adecvată împotriva virusului.

De asemenea, ISU solicita populației anunțarea pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a tuturor evenimentelor care pot pune în pericol viața și bunurile materiale ale semenilor ori mediul înconjurător. Pompierii militari sunt la datorie 24 de ore din 24!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole