8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Sporting Roșiori, final de sezon de „foc”…

Sănătate

Actualul lider al seriei a 6-a, din liga a 3-a, Sporting Rosiori, are „rezervate” in finalul sezonului fotbalistic trei meciuri decisive pentru incheierea pe locul 1 a turului acestei editii de campionat. Mai intai, Sambata, la Rosiori, intalneste ocupanta locului 2, cu acelesi numar de puncte, dar cu un golaveraj inferior rosiorenilor, este vorba de Flacara Moreni. Este, daca vreti, derby-ul seriei. Un meci pe viata si pe cele 3 puncte puse in joc. Dupa aceasta partida, teleormanenii se deplaseaza la Filiasi, pentru a juca in compania echipei ACSO, formatie solida si situata in primele 3 locuri ale clasamentului. De asemenea, acest meci se anunta unul extrem de dificil. Si, in fine, „balul” derby-urilor se incheie, la Rosiori, peste 3 saptamani cu partida Sporting -Vedita Colonesti, ocupanta locului 4 in prezent. Dupa cum observam, rosiorenii au 4 meciuri de foc in tentativa de a obtine la final de sezon unul din primele doua locuri care, ipotetic, pot duce la partidele de baraj pentru promovarea in liga a 2-a.
De ce spun ipotetic? … Daca luam ca exemplu ce s-a intamplat anul trecut la declansarea pandemiei de SARS CoV-2, este posibil, si de aceasta data, sa fim bagati in carantina imediat dupa sarbatori. Si atunci asistam din nou, din pacate, la „inghetarea” acestei editii de campionat. Si acum, ca si anul trecut, vom asista direct la meciurile de baraj pentru promovarea in liga a 2-a. Este doar o ipoteza. Dar perfect veridica, daca ne gandim la explozia de cazuri de Covid din prezent. Si, in ce ma priveste, cred ca singura ratiune ca nu am fost „carantinati” pana in prezent, se leaga de situatia politica. Mai precis, guvernantii nu ne baga in carantina pana se vor desfasura alegerile parlamentare la inceputul lunii decembrie. Dupa ce trece scrutinul electoral, inclin sa cred ca nu ne apuca Craciunul pe …strazi, ci in case, carantinati pana da coltul ierbii, in Martie, cel mai devreme. Si atunci, se pune in practica scenariul la care am facut referire, in speta, se trece la meciurile de baraj pentru promovare in liga a 2-a. Si la aceste partide de baraj participa primele 2 echipe din fiecare serie, care se regasesc in aceaste pozitii la „inghetarea” campionatului. Evident, este o ipoteza. Dar perfect acoperita in realitate si bazata pe realitatile din teren, cum se spune.
Nu vreau sa se inteleaga ca sunt adeptul „inghetarii” campionatului si stabilirii ierarhiei doar dupa turul editiei de campionat. Sincer, imi doresc, ca acest campionat sa isi desfasoare intrecerile fotbalistice pana la final, cu spectatori in tribune. Dar imi este greu sa cred ca se va intampla asta.
Revenind la Sporting Rosiori, urmatoarele 3 jocuri pot duce echipa teleormaneana la barajul de promovare in liga a 2-a. Este doar o ipoteza de lucru…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole