26.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Sancțiuni aplicate de jandarmii teleormăneni

Sănătate

La sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut, jandarmii teleormăneni împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne  au desfășurat mai multe acțiuni de control privind respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, acestea având și un caracter preventiv, în sensul  responsabilizării populației.

În cadrul acestor acțiuni s-a avut în vedere modul de respectare a prevederilor legale și a măsurilor sanitare. Acțiunile au fost desfășurate în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, săli de evenimente și în alte zone de interes operativ.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19 jandarmii teleormăneni au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.450 lei.

Măsura sancționatorie a fost luată ca ultimă soluție, după ce persoanele vizate au fost avertizate în repetate rânduri să respecte legea.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole