16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Mesaj RO-Alert pentru pericol de contaminare cu Covid-19 in Alexandria, Roșiorii de Vede și Videle

Sănătate

Având în vedere creșterea cazurilor de infectare în rândul populație cu noul tip de coronavirus, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin intermediul I.S.U. Teleorman, a transmis astăzi un mesaj preventiv cu ajutorul sistemului Ro-Alert.

Mesajul, care a vizat localitățile Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Beuca, Moșteni, Plosca și Poroschia, a fost următorul:

„ATENTIE! In aceasta localitate nivelul de raspandire a noului coronavirus (SARS CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori. RESPECTATI masurile sanitare pentru a nu va pune viata în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtati corect MASCA, acoperind nasul si gura. Pastrati DISTANTA si evitati aglomeratiile. Mentineti IGIENA MAINILOR, evitati contactul cu suprafetele comune si DEZINFECTATI-VA dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Sa ii INCURAJATI si pe cei din apropierea dvs. sa respecte cu strictete regulile! ISU TELEORMAN”

Facem totodată precizarea că în perioada următoare, în funcție de evoluția situației generate de virusul SARS-CoV-2, se vor mai remite astfel de mesaje preventive, pentru informarea corectă a cetățenilor și luarea măsurilor care se impun.

Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine în completarea măsurilor dispuse de autorități destinate limitării răspândirii SARS-CoV -2 în rândul populației.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole