8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Situaţie alarmantă în trei comune din Teleorman Măsuri drastice în localităţile Plosca, Rădoieşti şi Beuca

Sănătate

În condiţiile creşterii ratei de incidenţă COVID-19 pe raza localităţilor BEUCA, PLOSCA şi RĂDOIEŞTI din judeţul Teleorman, CJSU a decis adoptarea unor măsuri de urgenţă.
Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu data de 15.10.2020, se interzice, pentru o perioadă de 14 zile, organizarea oricărui tip de eveniment privat (nuntă, botez, masă festivă şi alte asemenea), în spaţii închise şi deschise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc.). Totodată, căsătoriile se pot celebra în faţa ofiţerului de stare civilă, doar la sediul primăriei, cu participarea a maxim 15 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Tot pentru o perioadă de 14 zile, cununiile religioase şi botezurile se pot oficia doar în biserică, cu participarea a maxim 15 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială.
În comunicatul CJSU Teleorman se mai precizează că în cele trei localităţi înmormântările se vor organiza în spaţii închise cu participarea a maxim 10 persoane şi în spaţii deschise cu participarea a maxim 20 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială.
În acelaşi timp, se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor, cafenelelor, barurilor, cluburilor, discotecilor, în interiorul clădirilor, activitatea instituţiilor şi companiilor de spectacole şi/sau concerte şi activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
Toate instituţiile publice şi private, precum şi operatorii economici vor analiza posibilitatea organizării programului de lucru în regim de muncă la domiciliu/telemuncă, iar acolo unde acest lucru nu este posibil, se recomandă decalarea programului de lucru.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole