8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Alianța USR PLUS a depus astăzi lista candidaților la Alegerile Parlamentare.

Sănătate

Ne-am ținut de cuvânt și ne-ați regăsit pe multe dintre listele de la alegerile locale pe care, mulți dintre voi, ați regăsit o alternativă mult așteptată. Pașii spre politică pe care i-am făcut în ultimii ani se pot vedea astăzi printr-o alternativă reală la candidații certați cu legea, a diplomelor de studii îndoielnice, înțelegeri pe sub masă în defavoarea teleormănenilor, la partide năpădite de firme de casă și de afaceriști care căpușează meleagurile acestea de ani și ani de zile.

Dăm crezare teleormănenilor când auzim replici de genul „toți fură”, pentru că asta a fost politica livrată teleormănenilor în ultimii 30 de ani. Mulți încă mai simțim lehamitea cu care am plecat din acest județ, iar alții am ales să stăm, înghițind în sec nedreptățile la care suntem supuși prin demnitarii noștri. Am fost alături și suntem alături sancționând nedreptățile și lucrurile care ar trebui făcute altfel.

“O Românie fără hoție” nu este doar un slogan pe care îl propunem alegătorilor noștri, ci și soluția prin care ne putem apropia de Uniunea Europeană. Astăzi am depus, la Biroul Electoral Județean Teleorman, lista de candidați cu care am intrat în cursa electorală. O echipă de oameni integri, cu studii reale și care au în spate cariere profesionale de succes.

Camera Deputaților:

Aurel Fierăscu

Liviu Barbu

Sergiu Iordan

Cristian Irimiea

Sorin Tudosie

Silvia Vărzaru

George Iordăchiță

Senat:

Sorin Sferle

Nicoleta Isvoranu

Flavian Crăciun

Mihai Tudor

Alianța USR PLUS

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole