13.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Victor Drăgușin: „Continuăm împreună pentru un municipiu european!”

Sănătate

Miercuri, primarul municipiului Victor Dragusin si noii consilieri locali din Alexandria, au depus juramantul pentru un nou mandat. La începutul celui de al patrulea mandat, primarul municipiului Alexandria a vorbit despre cele 30 de proiecte aflate în diverse stadii de implementare, care au diverse surse de finanțare, precum și despre cel mai mare proiect de regenerare urbană, care vizează cartierele de blocuri de la strada București spre comuna Poroschia. În contextul actual, datorat crizei SARS CoV 2, măsurile care vor fi luate pun în prim plan protejarea comunității, în același timp punându-se accent pe strategiile de dezvoltare.
In continuare, va prezentam declaratia primarului Victor Dragusin:

„Am depus astăzi jurământul pentru noul mandat de primar, pe care mi l-ati încredințat prin votul exprimat pe 27 septembrie.
210.000.000 lei din fonduri europene și fonduri guvernamentale de peste 200.000.000 lei.
30 de proiecte finanțate din diverse surse și care sunt în diferite stadii de implementare.
Vom avea de gestionat, cel mai mare proiect de regenerare urbană pe care l-a generat municipiul, depus în luna august spre finanțare europeană și care cuprinde toate cartierele de blocuri de la str. București spre comuna Poroschia, aproape jumătate de oraș.
Reasfaltarea străzilor. Funcționalizarea parcului industrial, devenit realitate, tot anul acesta.
De la aceste date pornim astăzi. Avem mult de muncă. Avem de coordonat la nivel local, criza SARS CoV 2. Trebuie să luăm decizii importante pentru comunitatea noastră. Trebuie să ne protejăm și susținem categoriile vulnerabile, să elaborăm strategii de dezvoltare, să ne digitalizăm serviciile publice, să susținem educația copiilor și nepoților noștri”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole