12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Șmecher de Alexandria!

Sănătate

Băut și cu permisul reținut, a pornit într-o cursă nebună pe strada principală. L-a oprit… stâlpul de iluminat public
La data de 26.10.2020, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, care, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dunării, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
Acesta a declarat verbal că nu are asupra sa permisul de conducere, drept pentru care polițiștii au procedat la verificarea sa în bazele de date ale poliției, rezultând faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, conducătorul auto refuzând, fapt pentru care a fost condus la spital, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, necesare stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate cauzele și mecanismul producerii accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole