14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman: „Indiferent de culoarea politică, avem o datorie față de cetățeni și trebuie să colaborăm. (…) Nu am venit aici cu alte gânduri decât de a-mi face datoria.”

Sănătate

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, după depunerea jurământului, a avut o întâlnire cu reprezentanții presei locale, ocazie cu care a răspuns întrebărilor care i-au fost puse, clarificând astfel anumite probleme.
Prin atitudinea pe care a avut-o și de această dată (atitudine cu care ne-a obișnuit și care dovedește o conduită ireproșabilă), președintele CJ Teleorman a spus: „Mă așteptam ca astăzi toți consilierii să depună jurământul, pentru că e nevoie să luăm măsuri în interesul cetățenilor. Sincer, îmi doresc să putem funcționa cât mai repede ca să ne apucăm de treabă.”
Motivul este cât se poate de simplu, președintele subliniind faptul că „oamenii așteaptă de la noi rezultate, a trecut deja o lună de la alegeri.”
Adrian Gâdea este un om al faptelor și un excelent profesionist, calități pe care nu i le poate contesta nimeni: „Sunt pregătit să vin cu proiecte, așa cum am promis în campania electorală. Cu toții am promis (și noi, și PNL) că avem proiecte. Oamenii așteaptă fapte, nu vorbe.”
În activitatea pe care a desfășurat-o până acum, Adrian Gâdea a dovedit că a pus în prim-plan corectitudinea și cetățenii, punând accent pe munca în echipă. În acest sens, a afirmat: „Eu sunt dispus să mă apuc de treabă. Vreau să-i asigur pe toți colegii mei, indiferent de culoarea politică, de faptul că sunt onest și sunt în slujba teleormănenilor.”
Apoi a continuat: „Niciodată nu am făcut diferență între culoarea politică a celor cu care am lucrat. Îmi doresc ca în scurt timp cetățenii să beneficieze de proiecte noi, pentru o viață mai bună.”
Întrebat dacă are o strategie anume, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a evidențiat din nou importanța colaborării: „Indiferent de culoarea politică, avem o datorie față de cetățeni. Ar trebui să colaborăm. Cei care ne-au votat așteaptă de la noi. Eu sunt deschis la colaborare.”
Seriozitatea și profesionalismul l-au caracterizat întotdeauna pe Adrian Gâdea: „Eu ce spun, am demonstrat că am și făcut.”
Referindu-se la consilierii județeni PNL, absenți toți, președintele Adrian Gâdea a afirmat: „Dacă vor dori să facă ceva pentru acest județ, vom vedea. Ar trebui să trecem peste orgolii.”
Apoi s-a adresat reprezentanților presei, spunând: „Vă invit să fiți partenerii președintelui Consiliului Județean și prin intermediul dumneavoastră cetățenii să fie informați.”
Întrebat dacă întrevede dificultăți în activitatea viitoare a CJ Teleorman, Adrian Gâdea a răspuns: „Toate deciziile sunt luate prin vot. Pot fi păreri pro și contra. Trebuie să ai puterea să recunoști ce e bine și ce nu.”
În privința celor doi vicepreședinți (care vor fi din PNL), Adrian Gâdea a spus: „Vicepreședinții vor avea atribuții pe care le vor primi de la președintele CJ. Am mai lucrat cu vicepreședinte de la alt partid și am avut o bună colaborare.”
Concluzionând, Adrian Gâdea a afirmat: „Din punctul meu de vedere, sunt dispus să colaborez. Nu am venit aici cu alte gânduri decât de a-mi face datoria.”
Iar din punctul nostru de vedere, nu ne rămâne decât să-i urăm succes și să-i spunem că avem deplină încredere în domnia sa.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole