5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Depunere jurământ Adrian Gâdea – președinte Consiliul județean Teleorman

Sănătate

Astăzi, 28 octombrie 2020, plenul Consiliului Județean Teleorman a fost convocat în ședință publică în vederea constituirii noii componențe a forului deliberativ județean, după alegerile locale din 27 septembrie. Președintele ales Adrian Ionuț Gâdea și 14 consilieri județeni ai PSD declarați aleși în Consiliul Județean Teleorman, ale căror mandate au fost validate în condițiile legii, au fost prezenți la ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Județean Teleorman, organizată la sediul Consiliului Județean Teleorman, în sala de întruniri publice din cadrul Palatului administrativ al județului.

Au depus jurământul președintele Consiliului Județean Teleorman, Ionuț Adrian Gâdea și 14 consilieri PSD din cei 29 de consilieri județeni ale căror mandate au fost validate. Ceilalți consilieri declarați aleși ai Partidului Național Liberal au absentat de la ședință fără a preciza motivul neprezentării. Dacă jumătate plus unul dintre consilierii județeni vor fi validați și vor depune jurământul în următoarea ședință, Consiliul Județean poate fi constituit. Ședința a fost prezidată de decanul de vârstă, consilierul județean Vlad Eugen Ovidiu, secondat de cei 2 consilieri județeni, mai tineri,  Nicolae Florin Valentin și Pisică Mihai Adrian, așa cum prevede Codul Administrativ.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența doamnei Voicu Nicoleta Marilena, subprefect al județului Teleorman.

Ședința a fost pregătită în condiții de siguranță, într-un format restrâns, cu respectarea strictă a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu SARS CoV-2.

Lista consilierilor județeni ai Partidului Social Democrat care, astăzi, au depus jurământul:

 1. Broșteanu Mioara Andreea

 2. Cristescu Ionel Dănuț

 3. Ene Mioara

 4. Gheorghescu Daniel

 5. Ilie Sorin Gabriel

 6. Nicodim Mircea

 7. Nicolae Florin Valentin

 8. Petculescu Marian

 9. Piper Savu Florin

10. Pisică Mihai Adrian

11. Toțe Marioara

12. Țole Marin

13. Vlad Eugen Ovidiu

14. Voicilă Florea

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole