12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Trump vs. Biden, sau „cele două procente” care vor decide cel mai important om al planetei

Sănătate

Parca niciodata pe ultima suta de metri sondajele sa ii dea atat de apropiati pe cei doi combatanti pentru „Biroul oval”.

Ultimul sondaj Trump vs. Biden in Iowa ii da foarte aproape pe cei doi. Trump este creditat mai bine decat Biden, dar democratul tinde sa „castige” Casa Alba in celelalte state si sa obtina fotoliul celui mai puternic om al lumii. Cine convinge in ultima zi pentru a obtine cele 270 de voturi electorale? Aceasta este intrebarea care ne-o punem toti. Greu de presuspus. Miercuri noaptea, vom afla raspunsul cine va conduce America pentru viitorii ani. Republicanul Trump care vrea o America cu o economie functionala si deschisa, sau democratul Biden care a facut din pandemia de coronavirus un punct „greu” pe agenda sa electorala, criticandu-si contracandidatul ca vorbeste despre o natiune care ar trebui sa nu fie „ingenunchiata de pandemie”.
Pe 5 noiembrie, America voteaza. Romaniei nu ii este indiferenta cine va conduce SUA in urmatorii ani. Cu Trump sau Biden, SUA va conduce lumea, bine sau rau. Intr-o vreme in care provocarile geo-strategice sunt mari, iar instabilitatea politica si militara planetara este una reala.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole