7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

PSD Teleorman și-a prezentat candidații pentru Parlamentul României

Sănătate

Vineri, 6 noiembrie 2020, PSD Teleorman și-a prezentat candidații pentru Parlamentul României: Dănuț Cristescu, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman și Florin Piper Savu, fost vicepreședinte al CJ Teleorman, ocupă primele poziții pe lista pentru Senat și pe cea pentru Camera Deputaților.
Președintele PSD Teleorman și al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a prezentat toți candidații social-democrați pentru alegerile care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, profesioniști cu rezultate deosebite.
În fața reprezentanților presei locale și cu măsuri de siguranță impusă de pandemia de Covid-19, a precizat că social-democrații teleormăneni trimit „în Camera Deputaților și Senat colegi care s-au remarcat în ultimii ani prin munca depusă pentru județul nostru, dar și prin conduita profesională (…), cinstiți și corecți, profesioniști recunoscuți, oameni valoroși în domeniile în care activează..”, care vor iniția „legi pentru oameni”.
În conferința de presă care a avut loc după prezentarea candidaților pentru cele două camere ale Parlamentului, președintele Adrian Gâdea a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, subliniind faptul că „Guvernul PSD este singurul care a analizat corect proiectele administrațiilor locale și a susținut financiar dezvoltarea locală”.
În ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura ca Președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea va fi, așa cum ne-a demonstrat, omul dispus colaborării, punând pe primul loc cetățenii județului, în slujba cărora a fost și va fi întotdeauna.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole