14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Se mai doreste performanta fotbalistica la Turnu Magurele?…

Sănătate

… Eu cred ca nu. Atata timp cat cei de la Turris au numit un cuplu de antrenori demisi mai de peste tot, dupa ce au ratat obiective sau, si mai grav, au debutat la echipele pe care le-au antrenat cu rezultate neconvingatoare. Atat principalul Eugen Trica, dar si noul sau secund Laurentiu Dinita, au fost demisi inca dinainte sa se incheie un sezon fotbalistic, sau au plecat ei, fara a lasa in urma lor performante sau rezultate notabile. Dinita, spre exemplu, a fost demis de la Chiajna in urma unor rezultate slabe, a ajuns la inceputul acestui tur de editie de campionat de liga a 3-a la CSM Alexandria si numai dupa 5 etape, a parasit echipa alexandreana dupa ce a obtinut numai rezultate sub pretentia lotului alexandrean. In fine, cred ca Turris nu si-a mai propus o performanta notabila, in speta accederea in prima liga fotbalistica, ci sa termine editia de campionat de liga a 2-a fara emotii.
Ce ramane in urma?… Performanta fostului antrenor al Turrisului Eric Linkar, cel care a adus echipa turneana la o secunda de promovare in prima liga fotbalistitica. Performantele lui Linkar in fotbalul teleormanean, la Turnu Magurele, raman printre cele mai notabile pentru fotbalul teleormanean. Singurul antrenor care l-a intrecut, zic eu, la nivel de performanta si continuitate, a fost decat Petre Gavrila in anii ’80 la Rulmentul Alexandria.
Cat va ramane actualul staff tehnic la Turnu Magurele, nu stiu, dar sincer imi doresc sa ma contrazica prin performante si atunci voi recunoaste ca am gresit ca nu am avut incredere in „steaua” lor, ca tot au jucat amandoi la Steaua, Trica si Dinita. Pana atunci, raman convins ca la Turris se doreste doar ramanerea in liga a 2-a fotbalistica.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole