14.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 9, 2024

Investiție în sănătatea copiilor din Crângeni. O Sală de sport școlară, cu 102 locuri, urmează a fi construită în comună

Sănătate

La finele săptămânii trecute, Ministerul Lucrărilor Publice a suplimentat lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului-pilot ”Sală de sport școlară” a fost suplimentată cu încă 6 amplasamente. Printre localitățile unde urmează a fi implementat proiectul se numără și comuna Crângeni.
În urma completărilor, lista-sinteză a obiectivelor din cadrul proiectului-pilot ”Sală de sport școlară” cuprinde 176 de amplasamente.
Potrivit documentului, în alte șapte localități din județul Teleorman vor fi construite săli de sport școlare cu o capacitate de 102 locuri. În Alexandria, la Colegiul Național “Alexandru Dimitrie Ghica”, la Școala „Dan Berindei” din Roșiorii de Vede și două în municipiul Turnu Măgurele, la Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” și Școala nr. 4. Lista mai cuprinde construirea de săli de sport în comunele Călinești, Ciolănești, Dobrotești, Dracea și două în localitatea Orbeasca.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole