17.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Primăria Roșiorii de Vede consultă locuitorii municipiului privind Strategia de Dezvoltare locală 2021-2027

Sănătate

Primăria Municipiului Roșiori de Vede a demarat, cu sprijinul Civitta Strategy & Consulting, procesul de revizuire / actualizare a Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Roșiori de Vede pentru perioada 2021-2027, ca parte a proiectului „SEPA – Simplificarea și eficientizarea procedurilor administrative”.
Pentru a asigura buna înțelegere a problemelor locale și particularităților teritoriului, studiul se bazează pe un proces de consultare a comunității locale, în cadrul căruia se desfășoară un sondaj privind opiniile cetățenilor din Municipiul Roșiori de Vede referitoare la măsurile cele mai importante pentru dezvoltarea municipiului în care locuiesc.
Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în elaborarea direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală în vederea dezvoltării Municipiului Roșiori de Vede în perioada 2021-2027.
Răspunsul rosiorenilor este anonim și va fi prelucrat doar din punct de vedere statistic.
Completarea chestionarului poate fi realizată în următoarele metode:

  1. În format electronic prin accesarea linkului următor: https://forms.gle/W13tYgWuThdojbYd7
  2. În format fizic la în următoarele locații: Primăria Municipiului Roșiori de Vede – Compartiment Registratură, Direcția de Asistență Socială, Direcția de Impozite și Taxe și Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport. Raspinsurile la chestionar vor fi transmise până la data de 30 Decembrie 2020.
    Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute, dar va avea un impact pe termen lung asupra dezvoltării Municipiului Roșiori de Vede.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole