18.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Danut Cristescu, senator PSD:” Pentru mine prioritatea principală va fi siguranța cetățeanului!”

Sănătate

Astazi, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Teleorman, parlamentarii teleormaneni care castigat mandatul electoratului in urma alegerilor din data de 6 decembrie, au obtinut Certificatele de parlamentari. Printre cei care vor reprezenta judetul in Parlament, se numara si Danut Cristescu, proaspat senator PSD. Dupa primirea cetificatului de senator, acesta a declarat: „Astăzi, am primit certificatul doveditor de la Biroul Electoral Județean. Sunt mândru de faptul că, susținut de dumneavoastră, dragi teleormăneni, voi avea onoarea să vă reprezint în Parlamentul României. PSD a câștigat votul majoritar al cetățenilor și acesta este lucrul cel mai important pentru mine, care mă motivează și îmi dă speranță.
Ca Senator în noul Parlament, le mulțumesc din nou teleormănenilor care au avut încredere în mine! În proiectele echipei PSD, în tenacitatea cu care le voi reprezenta interesele lor și pe cele ale tuturor românilor. Va trebui să le arătăm cetățenilor care ne-au votat că le merităm încrederea.
Prioritatea PSD va fi siguranța cetățenilor, a locurilor de muncă, a sănătății românilor, legi bune și drepte. Oamenii își doresc venituri mai mari, locuri de muncă și să trăiască mai bine. Consider că acestea vor fi prioritățile mandatului meu de senator pentru următoarii 4 ani.”
Reamintim ca Teleormanul va fi reprezentat la Senat de Danut Cristescu (PSD) si Eugen Parvulescu (PNL), iar la Camera Deputatilor, de Florin Piper-Savu si Paul Stancu (PSD). Din partea PNL, vor activa ca deputati Costel Barbu, Calota Ica-Florica si Maria Stoian.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole