9.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regionala s-a întrunit în ședință ordinară la Alexandria sub președinția lui Adrian Gâdea

Sănătate

Astăzi, la Alexandria s-a desfasurat ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud Muntenia.
Proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi spre aprobare au avut în vedere activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR Sud Muntenia). Astfel, membrii CpDR au avizat favorabil: raportul de activitate al Agenției, proiectele referitoare la modificarea statutului și a „Regulamentului de organizare și funcționare al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia”, precum și noua organigramă, alături de statutul de funcții al instituției. Nu în ultimul rând, a fost aprobat proiectul de buget al Agenției aferent anului 2021, au fost desemnați reprezentanții Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2014-2020, aprobându-se totodată și comisia de cenzori.
Informările realizate la finalul reuniunii au vizat stadiul implementării Programului Operațional Regional 2014 – 2020 în regiunea Sud Muntenia, viitorul exercițiu financiar, faza de implementare a Programului Interreg VA România – Bulgaria (2014-2020), precum și măsurile de pregătire a viitorului Program Interreg VI A România – Bulgaria.
Ședința s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Teleorman, în sala mare de ședințe a instituției din cadrul Palatului Administrativ al județului, online, prin intermediul aplicației ZOOM.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole