7.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

„Bătălia cărților” a premiat Excelența

Sănătate

Și anul acesta elevi de la instituţiile de învăţământ, din Municipiul Roşiori de Vede, care au ajuns în etapa judeţeană a Concursului de lectură „Bătălia Cărţilor” au fost premiaţi, cu sprijinului financiar al Primăriei Roșiori de Vede.
Biblioteca Municipală „Gala Galaction” promovează şi organizează Concursul Naţional de Lectură „Bătălia Cărţilor” şi în Municipiul Roşiori de Vede încă din anul 2015. Acest concurs se adresează tuturor iubitorilor de literatură, promovând şi sprijinind cititul.
Cititorul Anului 2020, în județul Teleorman, la categoria 10-13 ani, desemnat de juriu, este Brătan Simona Maia, elevă a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu”, iar Cititorul Anului 2020, la categoria 14-18 ani, este Demir Adela, elevă la Colegiul Național Anastasescu. Acestea vor reprezenta județul Teleorman la finala națională a concursului de lectură ”Bătălia Cărților”. Premiul pentru Cea mai bună fișă de lectură, categoria 14-18 ani, i-a revenit elevei Bria Irina Georgiana de la Colegiul Național Anastasescu.
Felicitări, tuturor participanţilor!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole