16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Constantin Miruta: „CSM Alexandria se reunește pe data de 1 Februarie și are ca obiectiv clasarea în primele trei locuri ale campionatului”

Sănătate

Echipa de liga a 3-a CSM Alexandria se va reuni la Baza sportiva CSS-PECO din Alexandria, sub comanda antrenorilor Sorin Albeanu-principal, Cristi Parjolea-secund și Marian Ioana-antrenor cu portarii, pe data de 1 februarie, ne-a declarat Constantin Miruta. Oficialul ale andrea, ne-a declarat ca „obiectivul echipei rămâne același stabilit la începutul ediției de campionat, clasarea la final de sezon pe unul din primele 3 locuri ale campionatului.” CSM intenționeaza sa transfere inaceasta perioada de pregătire 2-3 jucători de valoare pentru a acoperi compartimentele deficitare. Tot în aceasta perioada, Alexandre ii vor disputa și 5 partide de verificare, după cum urmeaza: pe data de 17 februarie cu CS Tunari, pe 20 februarie cu Rapid 2 București, pe 27 februarie cu Progresul Sparta București, pe data de 3 martie cu FC Voluntari 2 și, în fine, pe data de 6 martie cu Steaua București.
Dupacum se stie, sezonul oficial de primavara debutează pe data de 12 martie, când CSM Alexandria va întâlni pe teren propriu echipa Vedita Colonesti.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole