6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Întrebări pentru ministrul Educației

Sănătate

De curând, dl ministru al educației încerca să explice motivele care au condus la schimbarea directorilor unităților de învățământ : ”Am solicitat inspectoratelor motivele pentru care au renunțat la directorul în funcție și au numit într-un număr de 796 de cazuri directori noi. Motivele au fost diverse, de la lipsa de dorința de a continua, adică nu s-au mai înscris, până la deficiențe de management și spectrul explicațiilor e foarte larg.”

În numele colegilor mei din Teleorman care au fost schimbați fără nicio explicație, vă întreb, dle ministru, care să fi fost motivele? Lipsa dorinței de a continua? Nu e cazul, întrucât nu au fost întrebați. Deficiențe în management? Nu e cazul, deoarece au calificativul ”foarte bine” cu punctaje foarte mari, acordat de același C.A. care a hotărât schimbarea lor. Probabil explicația este în acel ”spectru foarte larg”…

Salut, însă, decizia de a se organiza concursuri de ocupare a posturilor de inspectori școlari generali și directori cât mai repede posibil pentru a nu mai prelungi aceste interimate !

https://www.edupedu.ro/concursul-pentru-inspectori…/

Florin Piper-Savu, deputat PSD de Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole