6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Breaking News – Accident rutier grav la Lăceni, soldat cu patru victime!

Sănătate

Accidentul s-a produs in urma cu putin timp pe DJ 504, intrare Laceni dinspre Alexandria. Un autoturism s-a rasturnat si, din primele informatii, s-au inregistrat 4 victime, neincarcerate. La fata locului intervin in acest moment o masina de descarcerare si un ATPVM de la Detasamentul Alexandria al ISU Teleorman și 3 echipaje medicale de la SAJ Teleorman. Vom reveni cu amanunte.

Actualizare ora 19.26

Un Opel decapotabil. Cei 4 pasageri nu purtau centuri de siguranta si au fost aruncati din masina in urma impactului. Victimele au fost transportate la UPU-Spitalul Judetean Alexandria.

Actualizare ora 19.28

Sunt 4 victime, cu vârste de aproximativ 20 – 22 de ani, 2 băieți și 2 fete. Cele 2 fete sunt într-o stare mai gravă, ele fiind preluate de echipajele medicale ale SAJ pentru a fi transportate la UPU Alexandria. Cei doi tineri sunt conștienți și cooperanți, primesc primul ajutor la fața locului, urmând să se stabilească dacă vor merge la spital.

Actualizare ora 19.37

Toate cele 4 victime au fost transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru investigații amănunţite și îngrijiri de specialitate.
Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole